El recinte firal de Menorca és un espai plurivalent, les seves característiques estructurals fan d’aquest espai, un escenari idoni per a la realització de qualsevol esdeveniment professional, des d’exposicions fins a congressos, convencions o sessions formatives, gràcies a les quatre sales polivalents completament equipades i habilitades per dur-hi a terme sessions formatives, tallers, xerrades…

Ubicat al Polígon Industrial de Maó, el recinte firal de Menorca gaudeix d’una localització privilegiada, a 5 minuts de l’aeroport de la ciutat i al costat de la carretera general que uneix les principals poblacions de l’illa. A més, el recinte menorquí en un espai accessible des de qualsevol punt de Menorca i ben comunicat amb la Península.

Què ofereix?

  • Àrea d’exposició per a fires.
  • Àrea destinada a espectacles.
  • Sales polivalents

Què inclou?

L’Espai inclou sales de formació amb equipament audiovisual i connexió wifi que s’adapten a les necessitats de qualsevol activitat ja que el seu disseny permet tenir zones més àmplies o reduïdes, segons l’esdeveniment programat.

Ubicació de l’Espai Menorca

Ubicat al Polígon Industrial de Maó, l’Espai IDI Menorca està ben comunicat amb les principals infraestructures de l’illa, com l’aeroport i el port de la ciutat. Ben comunicat amb la resta de l’illa. Facilitats d’aparcament.